Saturday, 21 April 2012

assalamualaikum cinta , waalaikummusalam rindu

first saye tgk awak, mate awak buad jantong saye bgetar hebad. ya Allah.. inikah jodoh aku..?? adekah pkenalan di facebook mbuadkan aty aku tbukak untuk insan yg bname lelaki...??? kami mule b'chatting tanpe mngire mase .. aku rase dunia nehh kami yg punye.. tibe2 awak mnx num saye kann.. dgn snyum kambingnyerr, akuh pown bg.. xsmpai 5 minit, awk troz col sye.. suare awak buad sye xnk lpazkan awak smpai bile2..  kite kenal hnye satu jangke yg pndek.. tak sangke n tak diduga.. saye bleyh jatuh cinte kt awak n saye tawu awk pown cmtooo right..??


dear Kamarul Asyraf Bin Shahardin , awak tawu x, awak sorg jea yg btahta dlm hati nehh , awak tawu x awak sorg jea yg saye sayang, awak tawu x awak sorg jea yg saye cinta , awak sorg jea yg saye nk slain fmily n kwn2 saye.. awak tawu x betape besarnyerr cinta saye kat awak.??


awak, soe sbb kite slalu gado.. bertekak hal2 kecik sbenarnyerr. mungkin saye xsempurne mcm gurl laen. 
tapi janji saye , saye akan cube jd yg tbaek dlm aty awak.. sye tawu saye degil, sush nk dgr cakp awak, slalu buad awak marah.. tapi niat saye cume satu.. saye sayangkan awk.. bile saye tanye sape saye di hati awak..??
                                                                

jawapan awak :
awak gf saye yg perlu dbentuk dan diajar walaupown dgn care kasar supaya bakal jadi teman sehidup semati saye. saye nak awk smpurne di hati saye.. saye syg awak n xde ape yg bole saye  cakap m'laenkan saye sayang awk..


hehe, yela bie.. dont wory.. saye engt pesan awak.. even awk slalu sakitkan hati saye.. but sometime awak sweet sgt bg saye..kate2 awak mbuadkan saye nk troz hidop disamping awak amar.. and sometime kalu kite gado awak bnyak sakitkan hati saye, lukekan hati nehh.. takpe awak, saye sabar jea sbb saye tlalu sygkan awak.. kadang2 uhh, tibe2 saye marh awak, awk saba jea ngn prangai saye kann..
thankz bie .. i love u more than eveythng.. thankz ALLAH to sending the awesome man in my life..

ya allah, peliharalahh hubungan nehh.. jauhkan kami dari sebarang kkeliruan.. lindungi lah kami dari sgale syak wasangke dan fitnah.. kekalkanlah hbungan nehh hingga akhir hayat..saye sayang jejaka ini.. aminn..!

No comments:

Post a Comment